Вашият партньор

за бизнес или лични нужди

Виж повече

Нека ви запознаем с нашия сайт, както и да ви въведем в нашата идея за създаване на място, където предлагането на продукти и услуги се съединява с потребителите търсещи такива. Вашето развитие на бизнеса придобива нов, по-лесен и по-сигурен план. Parichka.com е новия иновативен сайт за подпомагане на бизнеса ви във всичките му среди. Нека погледнем над покупко-продажбата през друг поглед и да си помогнем взаимно. Parichka.com e място за всеки човек със собствен бизнес, или желание за продажба на даден продукт, или услуга. Parichka.com е сайт създаден също така и за хората търсещи услуга или покупка над даден продукт от вашия бизнес. Ние събираме търговците и потребителите на едно място и помагаме за съвместна работа помежду им. С нашите множество обяви и услуги  ние обхващаме голям диапазон от различни видове бизнеси и продажба на продукти и услуги.
Нека ви кажем каква е нашата идея, а вие сами ще се уверите в ефективността и. Ние целим да създадем голям поток от хора, преминаващи през нашия сайт, търсейки ежедневните си желания за покупка на стока или услуга. Ние също така от друга страна, лансираме вашите стоки и услуги да достигнат до тези потребители. Създаваме един по-различен метод за онлайн маркетинг и реклама на вашия бизнес. Нашите умения в създаването на сайтове и SEO оптимизация ни помагат да бъдем достъпни към по-голяма част от потребители, с което целим да помогнем на нашите клиенти, като ги съберем заедно. Това е сайт за линкове – вашите линкове, на вашите фирми и техните онлайн визитки. Стремим се да подновяваме винаги нашите рекламни линкове за да бъдат актуални за потребителите търсещи дадената услуга. Вашите оферти, промоции, новости, новини, вече имат място в онлайн пространството, вече могат лесно да бъдат забелязани от хората, нужно е само да ги сложите в parichka.com. Обединяването на двете страни в тази сфера е нашето призвание и цел. Какъв по-добър начин за набиране на клиенти, от сайт в който има голям поток от хора търсещи да закупят даден продукт. Какъв по-добър начин да намерите вашия продукт или услуга, от сайт изпълнен с различни видове обяви и услуги предназначени само за вас.
Имате проблем с колата? Проверете в обявата автомобили и авточасти, както и обявата за машини и инструменти, съчетана с тях можете да се възползвате и от авто услуги, сервиз. В тях ще откриете авточасти, инструменти и услуги за вашето превозно средство, каквото и да е то. Търсите си дом или искате да продадете вашия ? Обявата за недвижими имоти както и обявата за дом и градина, отново съчетани с услугите за почистване, ремонти, строителство, превози, хамалски услуги, са това от което се нуждаете. За вашия бизнес са необходими закупуването на  електроника фото и битова техника ? Parichka.com  е вашия сайт, можете да разгледате и нашите бизнес услуги. При нас можете да навлезете също така и в сферата на модата – дрехи, обувки, аксесоари бижута, парфюми и козметика. Вече без дългите обикаляния по магазините за пазаруване на бебешки принадлежности, поръчайте онлайн като влезте в parichka.com на обявата за бебето и детето. Имаме обява и за хората търсещи работа в България или чужбина, работа в Германия например? За вашите удобства предлагаме -  екскурзии, почивки. Важна част за началното развитие на вашия бизнес също така е и SEO оптимизация и изработка на сайт, съчетано с линк в parichka.com, получавате перфектната формула за бърз скок на вашата фирма. Паралелно с нашите обяви, нашите услуги се съчетават перфектно с тях. Услуги като - козметични и фризьорски услуги, детегледачки, детски центрове, курсове, уроци, тренировки, танци, почистване, шивашки услуги, медицински, стоматологични, болногледачки, хосписи, сватба, кетъринг събития, хороскопи, ясновидство, охранителни, детективски, счетоводство, онлайн маркетинг и други.
Както виждате сме събрали всичко на едно място. С нашия голям диапазон от обяви и услуги, ние покриваме голяма част от желанията на нашите клиенти – потребители и търговци. Ние държим на всичките тях, както от потребителска гледка точка, така и от страната на продавачите. Ако не покриваме вашите желания в нашите обяви и услуги, нужно е само да ни напишете имейл с въпрос за даденото желание, а ние ще го добавим! Parichka.com сайтът, който се грижи за вашите нужди!

Автомобили и авточасти

Автомобили и авточасти

Електроника, Фото, битова техника

Електроника, Фото, битова техника

SEO оптимизация и изработка на сайт

SEO оптимизация и изработка на сайт

Услуги

Козметични, фризьорски услуги

Козметични, фризьорски услуги

Детегледачки, детски центрове

Детегледачки, детски центрове

Медицински услуги и стоматология

Медицински услуги и стоматология

Новини

11 / Юни / 2024

Въздействието на блокчейн технологиите върху бизнеса

Предлага редица предимства като по-голяма прозрачност на транзакциите, по-голяма сигурност и други.

21 / Май / 2024

Как да станете DevOps инженер

Какво е нужно, за да започнем кариера в тази сфера?

15 / Май / 2024

Как да генерираме нови идеи и да ги превърнем в реалност

То е изключително важно за един успешен бизнес.